Kinderboekenweek!

De kinderboekenweek is weer begonnen! We zijn de Kinderboekenweek feestelijk gestart met een gezellig voorleesontbijt. Algemeen directeur Dick Henderikse heeft voorgelezen en alle kinderen luisterden geboeid. Daarna zijn we naar de eigen klas gegaan om te genieten van een heerlijk ontbijt.

Tijdens de Kinderboekenweek mag er elke ochtend door een ouder worden voorgelezen uit een spannend boek. Ook gaan de groepen 3 t/m 8 naar Loppersum om daar de voorstelling van het IVAK te gaan bekijken. Dit jaar weer geheel in stijl van het thema: Superhelden! Het gaat weer een geweldige voorstelling worden.

Donderdag 13 okober willen we de Kinderboekenweek afsluiten met een kinderboekenmarkt. Iedereen mag zijn oude kinderboeken inleveren om te worden verkocht en kunnen zelf tussen de boeken neuzen of er misschien nog iets leuks tussen zit om te lezen. Iedereen is van harte welkom om de boekenmarkt te bezoeken.